okładka zastępcza

Stan wdrożenia systemów zarządzania jakością oraz wpływ ich na konkurencyjność małych i średnich przedsiębiorstw przemysłu spożywczego

Morkis, Grażyna, Chechelski, Piotr, Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej

Rok wydania: 2008.

GHP/GMP (standard) Polska Polska, Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP) Polska Polska, Przedsiębiorstwa małe i średnie (MŚP) konkurencyjność konkurencyjność 21 w. 21 w. Polska Polska, Przedsiębiorstwa małe i średnie konkurencyjność Polska, Przemysł rolno-spożywczy konkurencyjność konkurencyjność 21 w. 21 w. Polska Polska, Zarządzanie jakością Polska Polska, Przemysł rolno-spożywczy zarządzanie Polska, HCCP Polska, 2001-

dostępne:

1 z 1

Autor
Morkis, Grażyna
Chechelski, Piotr
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej
Tytuł
Stan wdrożenia systemów zarządzania jakością oraz wpływ ich na konkurencyjność małych i średnich przedsiębiorstw przemysłu spożywczego
ISBN
978-83-60798-89-8 : bezpł.
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy,
Rok wydania
2008.
Objętość
72, [2] s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej : program wieloletni 2005-2009 ; nr 107 nr 107
UKD
339.137
614.3
658.11-022.5
664
664-Przemysł spożywczy.
005.6-Zarządzanie jakością.
Hasła przedmiotowe
GHP/GMP (standard) Polska Polska
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP) Polska Polska
Przedsiębiorstwa małe i średnie (MŚP) konkurencyjność konkurencyjność 21 w. 21 w. Polska Polska
Przedsiębiorstwa małe i średnie konkurencyjność Polska
Przemysł rolno-spożywczy konkurencyjność konkurencyjność 21 w. 21 w. Polska Polska
Zarządzanie jakością Polska Polska
Przemysł rolno-spożywczy zarządzanie Polska
HCCP Polska
2001-
020
%a 9788360798898
080
%a 339.137
080
%a 614.3
080
%a 658.11-022.5
080
%a 664
080
%a 005.6-Zarządzanie jakością.
080
%a 664-Przemysł spożywczy.
100
%a Morkis, Grażyna
245
%a Stan wdrożenia systemów zarządzania jakością oraz wpływ ich na konkurencyjność małych i średnich przedsiębiorstw przemysłu spożywczego /
260
%a Warszawa : %b Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, %c 2008.
300
%a 72, [2] s. : %b il. kolor. ;%b il. kolor. ;%b wykr.tab. ; %c 24 cm.
490
%a Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej : program wieloletni 2005-2009 ; %v nr 107%v nr 107
648
%a 2001-
650
%a GHP/GMP (standard) %z Polska%z Polska
650
%a Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP) %z Polska%z Polska
650
%a Przedsiębiorstwa małe i średnie (MŚP) %x konkurencyjność%x konkurencyjność %y 21 w.%y 21 w. %z Polska%z Polska
650
%a Przemysł rolno-spożywczy %x konkurencyjność%x konkurencyjność %y 21 w.%y 21 w. %z Polska%z Polska
650
%a Zarządzanie jakością %z Polska%z Polska
650
%a HCCP %z Polska
650
%a Przemysł rolno-spożywczy %x zarządzanie %z Polska
650
%a Przedsiębiorstwa małe i średnie %x konkurencyjność %z Polska
700
%a Chechelski, Piotr
710
%a Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej
920
%a 978-83-60798-89-8 : bezpł.

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 16503
Sygnatura: 16503
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane